1. Anasayfa
  2. Android & iOS

İnternet Üzerinden Ücretsiz Mesaj (SMS) Gönderme

İnternet Üzerinden Ücretsiz Mesaj (SMS) Gönderme
11
İnternet üzerinden ücretsiz olarak istediğiniz kişi veya kişilere mesaj atabilirsiniz. Evet bazılarınız bu nasıl mümkün olur diyebilir. Nasıl olduğunu ve işlediğini bu yazımda Tüm detaylarına inerek anlattım.
 
Ücretsiz Mesaj (SMS) Gönderme

Yükselen telefon faturalarından endişelenen bizler için gayet güzel bir altyapı olduğunu demeden geçemeyeceğim. Bizi büyük bir dertten kurtaran bu altyapı sayesinde Hem yurt içi hemde yurt dışı numaralarına istediğiniz gibi mesaj (SMS) atabilirsiniz.

Çekici ve kullanımı kolay arayüzü sayesinde zaman harcamadan işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik tek seferlik olmayan mesaj gönderme işlemi defalarca yapabilir, isterseniz de arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi sohbet edebilirsiniz.

Not : Bizzat tarafımızdan test edilmiştir. Asla SMS gönderme işlemleri ücrete tabi tutulmaz.

Ücretsiz Olarak Nasıl Mesaj Attılır?

  • İlk önce Globfone resmi web sitesine aşağıda bulunan buton yardımıyla gidin.

Globfone

  • İlk olarak girdiğiniz sayfada açılan bölümden mesaj göndermek istediğiniz kişinin numarasının kayıtlı olduğu ülkeyi seçiniz. ( Ülkeler Alfabetik sıraya göre dizilmiştir. Arama yaparak ülke seçimi yapabilirsiniz. )
  • Ülke alan kodunu seçtikten sonra başına “0” koymadan mesaj göndermek istediğiniz kişinin numarasını yazınız. Örnek : TR +90 507111 1111
  • Sıra geldi mesajınıza. Burası size kalmış, mesaj içeriğini dilediğiniz gibi yazabilirsiniz. 160 karakter kısıtlama olduğunu belirtmemde fayda var diye düşünüyorum. Mesaj gönderdiğiniz kişi veya kişiler gönderenin kim olduğunu bilmesini istiyorsanız mesajınızın sonuna isminizi belli etmeniz gerekir.
  • Mesaj içeriği de girildikten sonra robot olmadığınızı kanıtlamak için “Ben robot değilim” aracını işaretleyip onay olmanız gerekir.
  • Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra “Metin Gönder” butonuna tıklayın. ( Mesajınızın iletimi, site yoğunluğuna göre genelde 20 ila 30 saniye arasında gerçekleşir. )

Mesajınız, mesaj gönderdiğiniz kişiye +45 92 17 22 04 numarasından veya bunun benzerlerinden gelecektir. O yüzden tekrar diyeyim mesajınızın sonunda isminizi belirtmenizde fayda var.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 25
    be_endim
    Beğendim
  • 8
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 6
    e_lendim
    Eğlendim
  • 12
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 5
    _rendim
    İğrendim
  • 5
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 28
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (11)

Popüler Yorumlar
  1. Nisan 8, 2020

    Globfone un böyle bir imkan tanıması çok iyi özellikle yurt dışındaki eş dostla görüşmek için internetten ücretsiz mesajlaşmak harika

  2. Nisan 6, 2020

    Gerçekten sizin de dediginiz gibi ” nasıl oluyor o” denekten kendimi alamdım. Aslı da bu konularda bilgilendirmeler çok önemli.

Yapılan Yorumlar
  1. Hemen deneyeceğim
    Cok faydalı bir yazı olmuş kaleminize emeğinize sağlık

  2. İnternet üzerinden ücretsiz mesaj gönderilmesi çok güzel.Aydınlatıcı yazınız için teşekkürler :)

  3. ama bu mesaj işi sıkıntıya sokabilir reklam maili atmak yasak diye biliyorum.

    • Pek bir sıkıntıya sokacağını düşünmüyorum. Ama yine de dediğiniz gibi yapmakta fayda var reklam işini. Benim yazımda bu konuya yer verme amacım sadece sohbet ve mesajlaşma için. Teşekkürler düşünceni bizimle paylaştığınız için.

  4. Şubat 22, 2020

    Mesaj toplu kullanımı için yardımınız için teşekkür ederim. Kullanmakta fayda olacaktır.

  5. Globfone sanırım msjlaşma için yapılan bir uygulama en azından yurt dışı fahiş mesajlaşma ücretleri ortdan kalkmış olur. ücretsiz mesaj sms gönderme yazınız için çok teşekkürler umarım çok kişiye fayda sağlar.

  6. Nisan 6, 2020

    Gerçekten sizin de dediginiz gibi ” nasıl oluyor o” denekten kendimi alamdım. Aslı da bu konularda bilgilendirmeler çok önemli.

  7. Netten sms gönderimini daha önce duymuştum fakat ayrıntısına bakamamıştım. Bilgilendirici bir makale olmuş.

  8. Nisan 8, 2020

    Globfone un böyle bir imkan tanıması çok iyi özellikle yurt dışındaki eş dostla görüşmek için internetten ücretsiz mesajlaşmak harika

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir