1. Anasayfa
  2. Mobil & PC

Android’de Ücretsiz Arcade Yarış Oyunları

Android’de Ücretsiz Arcade Yarış Oyunları
1

Ücretsiz oyundan daha iyi ne olabilir? Neredeyse hiçbir şey. Neyse ki, Android için bir sürü harika ücretsiz oyunlar var ve burada en iyilerini sizler için listeledik.

Arabalara, yarışlara, ilgisi olanlar tozu dumana katacağınız oyunlar dahil olmak üzere burada sizin için bir çok şey var.

Asphalt Xtreme: Ralli Yarışı

Asphalt Xtreme: Ralli Yarışı

Asphalt Xtreme: Ralli Yarışı oynarken asfalt haricinde her türlü yola yolunuz düşecek gibi görünüyor. Spor arabalar, jeepler ve kamyonlar rakibinizi saf dışı edebilmek için çok miktarda çamura, kire ve kayalara maruz kalabilir.

Çöllerde, kanyonlarda ve ormanlarda offroad’ınızı yaparken arabanızın havaya yükselmesinde hasar alacak diye korkmayın. Aracınıza nitro yükleyerek rakiplerinize fark atın ve yarışın galibi olarak gelin.

 Dahili depolamada 1.3 GB boş alan (oyun boyutu 1.2 GB)
Data Wing

Data Wing, aşağı yukarı bir yarışçı görünümündedir, ancak bundan çok daha fazlası. Bu yarış pistinin harika olduğunu söylemeden geçemeyiz. Küçük üçgen geminize neon parkurları gezdirmek, takviye tablaları boyunca taramak ve biraz daha fazla hız için ray kenarlarını kazımak rakibinizi saf dışı etmeniz için yeterli olacaktır.

Mükemmel dokunuş kontrolleri, çeşitli yarış seviyeleri, birkaç saatlik öykü ve bol tekrar değeri olan Data Wing, birkaç dolarlık pazarlık payı olsa bile pazarlık olur. Ama ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

 Dahili depolamada 70 MB boş alan (oyun boyutu 67.01 MB)

 

PAKO Forever

PAKO Forever

PAKO Forever, bir otomobil kovalamaca serisinin üçüncü aşaması olup, yavaş yavaş gerçeğin tüm dengesini geride bırakmaktadır. Eğer öncekiler zaman zaman biraz tuhafsa, Forever kesinlikle kararsızdır. Öldürebilmek için sınırsız sayıda polis arabasıyla sizi dünyanın en büyük otoparkına atıyor.

Sadece bir kez pes ederseniz, oyununuz biter. Başlangıçta, bu sadece birkaç saniye sürecek. Ama yakında bazı ekstra saniyeler almak için engellerin etrafında nasıl sürüklenip saniye toplayacağınızı anlayacaksınız. Bu noktada geçici bonus silahları toplamaya veya UFO’lar ve volkanik patlamalar gibi tuhaf olaylara geçmeye başlayabilirsiniz.

 Dahili depolamada 35 MB boş alan (oyun boyutu 30.71 MB)

Asphalt 9: Legends

Assphalt 9: Legends
 

Asphalt 9 : Legends, öncekiler gibi, kesinlikle nitro-happy sayesinde düzenli olarak havaya yükselen, aracınızın dönmesi ve fırıldak çarkını araç sigorta şirketinizin öfkeyle poliçe belgelerinizi yırtacağı için çılgınca hızlarda ilerlemenizi sağlar.

Bu yarışçı aynı zamanda kontrolleri yönlendirmeniz gerekmeyen noktaya göre düzenleyerek de kendisini farklılaştırır. Araba,raylar üzerinde hareket eder, şeritlerin arasında kaydırırsınız ve kayma efekti, sürüklenme gibi zamanlama hareketleri yapar. Kulağa kötüleyici gelebilir, ancak bu yarış hissi vererek sizin de oyunun içinde olmanızı sağlar, size zamanlamaya odaklanma duygusu verir ve eğer isterseniz bu özelliği manuel olarak değiştirebilirsiniz.

Bir Asphalt oyunu olmak, biraz emek ister. Ama bu, Android’deki en tuhaf ve göz kamaştırıcı arcade yarışı olan asphalt oyununa kendinizi vermenizle dengeleniyor.

 Dahili depolamada 1.6 GB boş alan (oyun boyutu 1.5 GB)

Nitro Nation ™ 6

Nitro Nation ™ 6

Gerçek lisanslı arabaların yer aldığı Nitro Nation ™ 6’da, onlarca mod ve ayarlarla yarışa girin. Rakibinizi arkadaşlarınız arasından seçebilir yollarda birlikte yarışabilirsiniz.

Çevrimiçi oynayarak derecek yapabilir, turnuvalar sayesinde Bronz, Racing Gümüş ve Dünya Altın Elite ligine ulaşarak şanınızı yüceltebilirsiniz. Ayrıca özelleştirilmiş araç tasarım modu sayesinde aracınızın rengine uyumlu çıkartmalar ekleyerek daha şık görünme sahip olabilirsiniz. Tozu dumana katmanın tam zamanı.

 Dahili depolamada 600 MB boş alan (oyun boyutu 532 MB)
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Bazen kontrolleri zor olabiliyor. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir