1. Anasayfa
  2. Android & iOS

PUBG Emülatör Bilgisayara Kurulumu

PUBG Emülatör Bilgisayara Kurulumu
13

Dünya’yı kasıp kavuran oyun olarak adlandırabileceğimiz Player Unknown’s Battle Grounds kısaca herkesin de bildiği ismiyle PUBG çok popüler bir oyun haline geldi. Bu yazımda PUBG’yi ücretsiz olarak bilgisayarınıza kurmayı anlatacağım. Ama öncelikle bu PUBG nedir ondan bahsedelim.

 

PUBG Emülatör

Oyunu biraz anlatmamız gerekirse, 64KM^2 alana sahip adaya uçan uçaktan 100 oyuncu teker teker seçtikleri bölgeye paraşütle atlayarak inişi sağlıyor. Adaya ayak basar basmaz hayatta kalma serüveni başlıyor. Hayatta kalabilmek için teçhizatınızı düzün ve varınızı yoğunuzu ortaya koyarak savaşmaya başlayın.

Haritaya bakarak nerede olduğunuzu görebilir, gitmek istediğiniz konumlara işaret bırakabilir böylelikle istediğiniz yere gidebilirsiniz. Ama önemli olan hem rakiplerine karşı hayatta kalmak hemde dakikalar içinde daralmaya başlayan çemberden kaçmayı başarabilmek. Böylelikle çorba parasını çıkarabilirsiniz :)

 

Kurulum

Oyun için ek indirmeleri yapacak emulatörü buraya tıklayarak indirin.
İndirme işlemi tamamlandıktan sonra indirdiğiniz dosyayı açın. Görselde gördüğünüz gibi açılan bölümden ‘START’ tıklayarak kuruluma başlayın.
Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra ilk kurulum bitmiş oluyor. İlk kurulumda PUBG Emülatör‘ün çalışacağı alt yapıyı kurduk.

Emülatör kurulumu tamamlandıktan sonra otomatik olarak PUBG oyun dosyalarını indirmeye başlayacak. İnternet hızınıza göre yarım saat ile 1 saat arasında indirme işlemi tamamlanacaktır. İndirme ardından  kurulum yapılarak otomatik olarak oyun başlayacaktır.

Tüm işlemler sonunda masa üstüne kısayol olarak oluşan dosyadan diğer seferlerde girişinizi sağlayabilirsiniz. İyi hayatta kalmalar :)

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (13)

Popüler Yorumlar
  1. Blog dayanışmadan geldim, takibe aldım. Elinize sağlık güzel bir yazı olmuş:)

  2. Teşekkür ederim. Yeni yazılarıma da beklerim, takipte kalın.

Yapılan Yorumlar
  1. Yazınız çok faydalı özellikle pupg ye yeni başlayan arkadaslarımız için. sayfanızı çok beğendik. Sayfanızı izliyoruz ve Google+'da da takip ediyoruz. kolay gelsin.

  2. Güzel olmuş , sitede başarılı .

  3. Yine çok güzel bilgiler vermişsin İsmail emeğine sağlık kardeşim

  4. Good Job

  5. Merhaba. Takibinize geldim. Sizi de beklerim. Çok detaylı ve emek verilen paylaşımlar yapmışsınız burada. Emeğinize sağlık.

  6. çok güzel tema harika siteniz var

  7. Blog dayanışmadan geldim, takibe aldım. Elinize sağlık güzel bir yazı olmuş:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir