1. Anasayfa
  2. Uncategorized

Samsung Katlanabilir Telefon Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Katlanabilir Telefon Özellikleri ve Fiyatı
8

 

Samsung’un katlanabilir telefonu, Android telefonlar arasında çığır açan bu teknolojik ürün piyasaya çıkmasıyla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.
Geçtiğimiz Çarşamba günü Samsung, önümüzdeki aylarda seri üretileceğini söyleyerek yaklaşmakta olan katlanabilir telefonun hakkında ilk izlenimlerini sundu.
Samsung Katlanabilir Telefon
Samsung’un mobil pazarlama başkan yardımcısı olan Justin Denison, tamamen açıldığında bir tablet olan ve daha sonra kapatıldığında yeniden telefon olan bu cihazı gösterdi. Herhangi bir bozulma olmadan cihazı tekrar tekrar açıp kapatmanıza izin veren Infinity Flex Ekran adı verilen yeni bir ekran teknolojisi kullandıklarını söyledi.
Denison, “Infinity Flex Ekranı tamamen yeni bir mobil platform oluşturuyor” dedi. “Ekranınızın boyutunun yalnızca cihazın kendisi kadar büyük olabileceği bir dünyada yaşıyoruz. Daha önce hiç olmadığı gibi gözlemlemenize, izlemenize ve çoklu görevlerde size yardımcı olması için  Samsung’u yeni bir boyuta geçirdik.”
Denison, bu cihazın Galaxy X serisi ya da Galaxy F serisi olacağını dile getirerek, katlanabilir ekranın optimizasyonu için, Google ile ortaklaşa çalıştıklarını da özellikle belirtti. Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek telefonun etiket fiyatı ise 1500$ ile 2000$ arasında olması bekleniyor.
Denison, Samsung’un aynı zamanda rulo ve gerilebilir ekran teknolojisi üzerinde çalıştığını da ekledi.
Samsung’un katlanabilir telefonu hakkında elimize  geçen ilk bilgilere göre, açık olduğu zaman 7.3 inçlik ekran boyutuna sahip olan telefon, katlandığında 4.5 inç boyuta sahip oluyor. Beklentileri artıran bu son teknoloji telefonda Samsung, ara yüzünü One UI ile yeniden tasarladı.
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (8)

Popüler Yorumlar
  1. Özellikler çok güzel de neredeyse bir orta direk vatandaşın araba parası kadar fiyatı var.

  2. Tabiki kişisel düşüncenize saygı gösteririz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Yapılan Yorumlar
  1. Çok pahalı

  2. Ama cidden çok pahalı. iPhone'un en son versiyonu kadar var neredeyse. Bizim başımız kel ben onu anladım :)

    • Evet ne yazık ki dolar ile geldiği için baya bir pahalı oluyor. Şuan ki kura göre 8000₺ ile 10500₺ arası olması bekleniyor. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

  3. Özellikler çok güzel de neredeyse bir orta direk vatandaşın araba parası kadar fiyatı var.

    • Öylede denebilir ama yükselen sadece telefon fiyatları olmadı. Neredeyse kullandığımız tüm araçlara zam geldi. Ayrıca bu telefonu bu özelliğinden dolayı her vatandaşın kullanacağını sanmıyorum. Açıldığında tablet olabilen telefon iş adamlarının daha çok ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Bu yüzden dolayıdır ki fiyatın onlar için gayet makul olduğunu düşünüyorum.

  4. samsung telefon pek kullannmaya sıcak bakmıyorum ama paylaşım güzel hocam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir