1. Anasayfa
  2. Haber

ASUS, İlk Chrome OS Tabletini Açıkladı

ASUS, İlk Chrome OS Tabletini Açıkladı
2

ASUS, işletim sistemini çalıştıran markanın ilk tableti de dahil olmak üzere Chrome OS programına dört yeni cihaz ekledi. Diğer pek çok Chrome OS cihazı gibi, dördü de zor kullanımlara dayanabilecek sert gövdeler ve esnek menteşelerle inşa edilmiş sınıfta kullanım içindi.

Tablet (CT100 modeli) özellikle küçük çocuklar için üretildi ve kalın kauçuk kaplı bir kasanın yanı sıra güçlü temperli camla kaplı 9.7 inç QXGA ekrana sahip. Aynı zamanda 4GB RAM, 32GB dahili depolama alanı ve Chromebook‘lar için üretilmiş Hexa-core OP1 işlemci tarafından desteklenmektedir.

 

ASUS Chrome OS

Listeye bir sonraki giriş, sağlam dış cepheye, su geçirmez klavyeye ve 360 ​​derecelik bir menteşeye sahip olan C213’ün takipçisi olan Chromebook Flip C214. Dizüstü bilgisayar ya da tablet olarak kullanılması gerektiğinden, ASUS dünya görüş kamerasını tablet modundayken kullanım kolaylığı için avuç içi dayanağının sağ alt köşesine yerleştirdi. Intel N4000 veya N4100 Celeron işlemci tarafından desteklenmekte, micro SD veya USB Type-A bağlantı noktası üzerinden harici depolama yoluyla genişletilebilen 4GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip.

Geri kalan iki model, her ikisi de 180 derecelik menteşelere sahip dizüstü bilgisayarlardır, bu nedenle düz dururlar ve bir grup öğrenci kullanarak birlikte çalışabilmelerini sağlar. C204’ün 11.6 inçlik bir HD ekranı varken, C403’ün 14 inçlik bir HD ekranı var. Her iki model de 4GB RAM, 32GB depolama, USB Type-C ve Type-A bağlantı noktalarının yanı sıra bir micro SD kart yuvası ile birlikte geliyor. C204, Intel çift çekirdekli Celeron işlemcisi tarafından desteklenecek, ancak ASUS, C403’ün işlemcisini de, çift çekirdekli olduğunu söylemekten başka bir şey belirtmedi.

Teknoloji devi ASUS önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmeden önce sergileyeceği CES 2019’da cihazları göreceğiz ve daha fazlasını öğreneceğiz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. Özellikleri fena değil 4gb ram 32gb dahili hafıza bir tablet için çok iyi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir