1. Anasayfa
  2. Haber

Samsung, Galaxy A Serisine Dokuz Yeni Model Ekleyecek


0

Samsung şu anda Hindistan’da Galaxy M serisinin lansmanını yapmakla meşgul. Ancak internette, Güney Koreli şirketin 2019’un ilk yarısında yaklaşık 10 yeni Galaxy A serisi akıllı telefon getireceğini belirten yeni bir rapor yayınlandı. Bu yeni Galaxy A serisi telefonların yakında çıkacak olan Galaxy M10’a katılması bekleniyor. Galaxy M20 ve Galaxy M30 modelleri, son birkaç yıl içinde Çin ve Hindistan’da akıllı telefon pazarlarının büyük bir bölümünü yakalayan Oppo, Vivo ve Xiaomi‘ninde beğenisini alacak.

Samsung Galaxy A Serisi

Bu yılın ilk yarısında piyasaya sürülen yeni Samsung Galaxy A serisi akıllı telefonlar, SM-A105, SM-A202, SM-A205, SM-A260, SM-A305, SM-A405, SM model numaralarıyla birlikte geliyor. Yeni Galaxy A serisi ailesinin mevcudiyetinin Asya pazarlarında “büyük ölçüde konsantre” olacağı söyleniyor. Oppo, Vivo ve Xiaomi gibi Çinli oyuncuların zorlu bir rekabetle karşılaştıkları Çin ve Hindistan gibi pazarlara gelişlerini güvenle bekleyebiliriz.

Yeni rapor, Samsung Galaxy A60‘ın bu yıl nisan ayında bazı pazarlarda Galaxy A8S Lite olarak piyasaya sürüldüğünün ortaya çıkmasından sadece birkaç gün sonra geldi. Yeni telefon kabaca RS’de fiyatlandırılabilir.

Samsung, ekranda parmak izi sensörleri, bir TOF 3D sensörü, çift veya üçlü arka kamera ve yeni Galaxy için bir sürücü ile ince bağlantı noktası panelleri olarak birleşik bir şekilde. Aynı zamanda, Galaxy A60 gibi çift basamaklı monikerse tek eleman başlıklarından ayrı olabilir.

28 Ocak’ta Hindistan, Samsung Galaxy M serisinin başlatılmasıyla ev sahipliği yapıyor, yeni modeller Şubat ayının başlarında 500’den fazla ülkede satışa çıkacak. Yeni Galaxy M serisi telefonlar Infinity-V ekran panelleri ve en az çift arka kamera kurulumlarıyla birlikte olacak.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Yerli ve yabancı kaynaklardan okuduğum haberleri hızlı ve güncel biçimde aktarmak için buradayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir